Adviseur, aanspreekpunt, werfleider, coördinator én kwaliteitscontroleur in één 

Je vindt in zaakvoerder Jelle Blockx zowel technisch adviseur, uniek aanspreekpunt, werfleider, coördinator als kwaliteitscontroleur. Op maat van elk project stelt hij een team samen van vakbekwame vakmensen die hij door en door kent.

Renox Totaalverbouwingen 02
Renox Totaalverbouwingen 04

Waarom Renox?

Door een tijdsgebrek of te weinig kennis van de bouwsector is het voor vele particulieren allerminst eenvoudig om zelf een verbouwing of interieurrenovatie te coördineren. Stress, zorgen, budgetoverschrijdingen, gemiste deadlines,… zijn vaak het gevolg.

In tegenstelling tot grote all-round bouwbedrijven pakt Renox het anders aan: je krijgt één aanspreekpunt die de volledige verantwoordelijkheid draagt én alle werken opvolgt en controleert. Wij werken zowel met eigen medewerkers als externe vakmensen die we kennen en waarvan we de kwaliteit nauwgezet controleren.

Renox Totaalverbouwingen 08

Het ideale voortraject

Jelle Blockx doorliep het ideale voortraject om verbouwingsprojecten te coördineren. Als gediplomeerde tuinman ging hij als achttienjarige aan de slag bij een tuinbouwbedrijf. Na enkele jaren besloot hij over te stappen naar de bouwsector. 

Als enige gast werkte hij meer dan vijf jaar voor een patron. Deze leerde hem alle kneepjes van het metsersvak. Dit kleine bouwbedrijf specialiseerde zich in het betere metselwerk voor villaprojecten.  Jelle leerde er alle aspecten van algemene aannemingswerken.

In bijberoep was hij inmiddels gestart met een eigen bedrijfje voor het uitvoeren van herstellingen en kleinere aanpassingswerken aan woningen.

Van herstellingsdienst naar totaalverbouwingen

Dankzij de talrijke tevreden klanten en de mond-aan-mondreclame steeg de vraag naar zijn snelle hersteldienst en het uitvoeren van aanpassingswerken aan woningen. Jelle besloot om er volledig voor te gaan én startte voltijds met Renox. Inmiddels was hij ook erkend door verzekeringsmaatschappijen voor het herstellen van schade aan woningen.

Als snel nam hij zijn eerste eigen medewerker in dienst: metser Hans. De stap naar totaalverbouwingen en renovatieprojecten was snel gemaakt, opnieuw op vraag van bestaande klanten. 

Renox Totaalverbouwingen 12

Coördinator en projectmanager

Jelle bouwde doorheen de jaren een sterk netwerk van Kempense vakmensen op waardoor hij zich zelf steeds meer ging bekwamen als coördinator en projectmanager. Op maat van elk project stelt hij binnen dit netwerk het perfecte team samen. Sinds kort werkt Renox vanuit nieuwe bedrijfsgebouwen op industriezone Hoge Mauw in Arendonk. 

Actief in heel de Kempen

Renox richt zich hoofdzakelijk op verbouwingen en renovatieprojecten in Kempen, waaronder vooral de regio’s rond Mol, Turnhout, Geel en Herentals de vaste kernen vormen.

Renox Totaalverbouwingen 10